Gyűjtögető utáni takarítás

Elhanyagolt, felhalmozott szeméttel teli lakások takarítását is vállaljuk. A családtagok számára, így is nagyon nehéz, mert nem mindig tudnak segíteni a gyüjtögető szenvedélyű családtagjukon, hát még ha meglátják, mit kéne kipakolniuk, kitakarítaniuk. Ezek a lakások, házak, ilyen esetekben, tele vannak csótánnyal, egerekkel, a takarításhoz mindenképpen védőruházatra van szükség. 
Konténerbe pakoljuk a szemetet, felesleges bútort, esetleges veszélyes hulladékot külön kezeljük, majd fertőtlenítő nagytakarítást végzünk a lakásban. 
 

Nagyon nehéz helyzet egy család életében, ha egy családtagja elkezd mindenféle holmikat felhalmozni otthonában. Különösen az idős embereknél figyelhető ez meg. A család, ha megis tudja ezt, nem biztos, hogy az idős hozzátartózó engedi a lomtalanítást és utána a takarítást. 

Sokszor egy kívül álló cég részére egyszerűbb kiadni ezt a munkát. 

Higgyék el, nincs olyan amit még nem láttunk volna!

Gyűjtögetők utáni takarítás? – Mi az extrém eseteket is vállaljuk!

Jó pár tévéműsorban találkozhattunk az úgynevezett mániákus gyűjtögetőkkel, akik az évek során terjedelmes mennyiségű lommal képesek megtölteni otthonaikat. Sajnos ez a jelenség idehaza sem ismeretlen; nem is gondolnánk, hogy a környezetünkben hány ilyen személy él, akik háztartásaikban szinte már mozdulni sem bírnak a felhalmozódott lomok miatt. Mivel egyszer mindennek vége szakad, ez alól a gyűjtögetés sem lehet kivétel; ebben az esetben vagy a rokonok vetnek véget a szeméthalmaznak, vagy az érintett halála. Ha a környezetében Ön is ismer ilyen személyt, vagy szembesült a betegséggel és szeretne segíteni, bízza ránk a gyűjtögetők utáni takarítást!

A hosszú évek során már sok mindent láttunk és tapasztaltunk, így hozzánk bátran, bizalommal fordulhat, hiszen tudjuk, hogy ez a betegség megértést és segítséget kíván, ezért céltudatosan, ítélkezés nélkül végezzük a gyűjtögetők utáni takarítást.

Szolgáltatásunk magas színvonalat és alaposságot képvisel, a munkálatok után szinte rá sem fog ismerni az ingatlanra. Segítsen a mentális betegségben szenvedő ismerősének, vagy rokonának, döntsön a gyűjtögetők utáni takarítás mellett, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

 

  

 

 

AGT Humán Szolgáltató Kft.+36 30 984 85842310Szigetszentmiklós,Présház utca 8871/25.
Facebook
Youtube
Blogger