Tűzeset utáni takarítás

A tűzesetek, minden otthon, intézmény vagy épület számára, -mindamellett, hogy óriási veszteség, - egy lehetetlennek látszó feladat is, hogyan takarítsanak le annyi kormot, hogyan szüntessék meg a mindent átható égett szagot. 
Vállajuk a falak, ajtók, aljzatok, megmenthető berendezési tárgyak, kipakolását és letakarítását. A korom mindamellett, hogy mindenbe beleeszi magát, rendkívül zsíros, így megfelelő zsíroldó, fertőtlenítő vegyszerek kellenek a letakarításához. 
 
 

A tűzeset utáni takarítást megéri profikra bízni!

tűzeset utáni takarításHa egy épület leég, az mindenképpen óriási tragédia, de a legfontosabb, hogy emberi életben ne essen kár. Miután a tüzet eloltották, és a tűzoltók biztonságosnak minősítették az épületet, kezdődhet a tűzkármentesítés, majd a tűzeset utáni takarítás. Ezeket a feladatokat a legjobb profikra bízni, mert bizony nem könnyű rajtuk túlesni. 

A tűzeset utáni takarítás első lépése a tűzkármentesítés kell, hogy legyen. Ennek során meg kell vizsgálni, hogy melyek azok a berendezések, amik megmenthetőek, és melyek azok, amik áldozatul estek. Ez borzalmas lelki teher is az érintettek számára, hiszen sajnos előfordul, hogy valaki értékei javát elveszíti néhány óra alatt. A romok elvitele és a válogatás után következhet maga a tűzeset utáni takarítás. Ebben a legnehezebb, hogy a korom mindent vastagon belep, és mivel ez egy zsíros anyag, az eltávolításához speciális szerekre és eszközökre van szükség. A tűz után még a falak is kormosak, erre sokszor csak az újrafestés jelent megoldást. Sajnos nem egyszerű az égett szag eltüntetése sem, mert ez is beleissza magát még azokba a berendezésekbe is, amelyek egyébként épek maradtak. Ezeknél mérlegelni kell, hogy a tulajdonos szeretné-e a tisztítást vagy inkább lecserélné az egyébként is régi, esetleg elavult, kopott bútort. Ilyenkor sokan azt választják, hogy inkább újat vásárolnak, mert nem szeretnék, hogy bármi is a balesetre emlékeztesse őket a lakásban. 

tűzeset utáni takarítás során fontos a hatékonyság és a gyorsaság is. Ezen mindenki szeretne minél hamarabb túl lenni, ami teljesen érthető. A korom eltüntetése azonban nem csak speciális szereket és eszközöket igényel, hanem tapasztalatot is. Cégünk már többször is bizonyított e téren, így Ön is biztos lehet benne, hogy elégedett lesz a munkánkkal! 

tűzeset utáni takarítás lelki terhével nem kell Önnek megküzdenie! Bízza ránk a feladatot, hogy már csak a megújult, tiszta, rendezett lakásba kelljen visszatérnie, ahol semmi sem emlékezteti majd a történtekre. A tűzeset utáni takarítással kapcsolatos részletekért forduljon hozzánk bátran! 

 
AGT Humán Szolgáltató Kft.+36 30 984 85842310Szigetszentmiklós,Présház utca 8871/25.
Facebook
Youtube
Blogger