Kertrendezés - hogy tavasztól-őszig Ön csak élvezze kertje szépségét

 

 „A virágok, a növények nevelése együtt jár a sikerélménnyel és a rácsodálkozással. Ha boldog akarsz lenni ültess egy fát és táncold körbe!”

Jóba Katalin

Ahhoz, hogy egy kert hosszú éveken keresztül tündököljön, virágozzon, éljen, és mutathassa mindazt amit a tervezés fázisában megálmodtunk – szüntelen odafigyelést igényel, magán- és ipari kertek esetén egyaránt. A növények gondozása folyamatos feladat, melyet az adott fajok igényeinek és az adott évszaknak megfelelően kell végeznünk. Anélkül a legszebb, legalaposabban megtervezett kert is elveszti fényét.

Nem szükséges azonban, hogy a kerttulajdonos saját idejét és energiáját áldozza ezekre a feladatokra, ha nincs ideje, kedve, szaktudása, a kerti feladatok elvégzéséhez, bizony jól jön a szakavatott kezek segítsége.

Válassza a kényelmes és biztonságos megoldást, és bízza ránk a kertfenntartást! Szakértő munkatársaink magán- és ipari kertek ápolásában szerzett tapasztalatával, pontosan tudják, melyek azok a feladatok, amelyeket adott évszakonként elengedhetetlen végrehajtanunk, ha A TÖKÉLETES  KERTRE VÁGYUNK.

  • Gyeptelepítés, gyepgondozás
  • Fűnyírás, gyepszellőztetés, műtrágyázás és gyommentesítés
  • Díszfák, díszcserjék, gyümölcsfák metszése, nyírása, permetezése
  • Sövénynyírás
  • Sziklakert építés
  • Kerti tavak építése
  • Kerti tavak tisztítása, gondozása
  • Virágültetés
  • Meglévő kertek ápolása

                                

Lépjen kapcsolatba velünk:

E-mail: b.dia@cleanerscompany.hu

Tel.: +36 30/ 9 84 85 84

 

 

blogger
AGT Humán Szolgáltató Kft.+36 30 984 85842310Szigetszentmiklós,Présház utca 8871/25.
Facebook
Youtube
Blogger
Google+

A homlokzattisztítás fontosságáról röviden

A homlokzattisztítás fontosságáról rövidenLegyen szó bármilyen épületről, homlokzatának látványa meghatározza az egész létesítményről alkotott benyomását az embereknek. Egy elhanyagolt, koszos épület nem túl bizalomgerjesztő, ezért az épület tulajdonosainak nemcsak a belső terek tisztaságára, hanem a homlokzat tisztítására is kiemelt figyelmet kell fordítaniuk. Ha Ön is tisztában van ennek fontosságával, vegye igénybe ezzel kapcsolatos szolgáltatásunkat!

A különböző környezeti behatások miatt a homlokzatok idővel elveszítik eredeti szépségüket, pompájukat. A pára, nedvesség és a levegőben fellelhető jelentős mennyiségű por és korom különösen rossz hatással vannak a felületekre. Nemcsak az esztétikai szempontból rosszak ezek az anyagok, hanem maradandó károsodáshoz is vezethetnek a felületen, ezért fontos, hogy az épület tulajdonosai rendszeresen éljenek a homlokzattisztítás lehetőségével.

A homlokzattisztítás egyúttal befektetés is, hiszen a szolgáltatás igénybevételével nem kell az épület állapotának javíttatására jelentős összeget fordítania. A homlokzattisztításhoz vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!