Hogyan lett egy takarítócégünk?

Ha 1 évvel ezelőtt valaki azt mondta volna, lesz egy takarító cégem... hát, nem sokat adtam volna arra amit állít. 1 évvel ezelőtt, még kerestem a helyemet. 10 évig dolgoztam egy cégnél vezető beosztásba, teljesen más profillal (ásványvíz), és mikor eljöttem onnan, tudtam, hogy ugyanazt akarom csinálni amit eddig,  de önnállóan, és egy kicsit másképp, -önmegvalósítva. Annyira próbáltam, hónapokon keresztül, de sehogy nem állt össze. Hol a pénz, hol az idő, hol meg az Istenek... csak kerestem a helyem. 

Aztán végső elkeseredésemben, elfogadtam egy takarító cégnél egy kereskedelmi igazgatói posztot, csak, hogy legyen valami alapon, de egy percig nem gondoltam, hogy ez az én utam. Takarítás? Ugyanmáááár! Aztán kicsit beleláttam, kicsit beletanultam, aztán meg tetszett, úgy éreztem én is tudnám csinálni, -Önnállóan, talán jobban. "Eladni" mindent ugyanúgy kell, mindegy, hogy ásványvíz, vagy takarítás. Persze az elmúlt hónapok sikertelensége, meglehetősen letörte az Önbizalmamat, de valamit kezdeni akartam, és hiába ütötte fel a fejét újabb és újabb más lehetőség, az elmúlt hónapok alatt, semmi nem volt az IGAZI.

Aztán jött egy filmes munka, -nagy munka- és "eladtam". És onnantól kezdve kerestek, hívtak, és a következőt is megcsináltuk, és ÉLVEZTEM. Dolgoztam, elégedettek voltak, és rájöttem, hogy ezt akarom!!! Takarító céget akarok csinálni!!!!

Megcsináltuk. :-)  

Tanulunk, fejlődünk, tapasztalunk, dolgozunk és növekszünk! 

És Imádom! Imádom, hogy elégedettek a megrendelők, hogy nem is gondolták volna, hogy ilyen tiszta is lehet... pl. amikor egy térdig járunk a szemétben valahol, aztán sok munkával a lakásból otthont teremtünk, vagy amikor kitakarítunk egy elhanyagolt vitorláshajót, és a tulaj, azt mondja, számlázzak X-el többet, mint az ajánlatban volt, mert annyira elégedett a munkánkkal.

Nehéz volt az elmúlt 5 hónap, volt aki azért nem kérte a szolgáltatást, mert látta a cégpapírokból, hogy nem rég óta takarítunk, és hiányolta a tapasztalatot, volt aki meg fogalmam sincs miért... :-(

Szóval az az igazság, hogy diploma ide vagy-oda, cégvezettéses múlt ide vagy-oda, bizony simán nekilátok én is takarítani egy-egy munkánál ha kell. És persze tök jó, hogy a magam ura vagyok, de enyém az izgalom is, hogy jönnek-e majd a bevételek, összeszervezni a munkát, sikerül-e megszerzni a munkára legalkalmasabb takaritónőt, stb. 

Na de a vége! Komolyan mondom, eddig, minden megrendelő maximálisan elégedett volt, tényleg! Én meg boldog, és büszke, és tovább folytatom, mert jó, szuper, és ÉLVEZEM MINDEN MUNKA, MINDEN PILLANATÁT.

 

 

 

A homlokzattisztítás fontosságáról röviden

A homlokzattisztítás fontosságáról rövidenLegyen szó bármilyen épületről, homlokzatának látványa meghatározza az egész létesítményről alkotott benyomását az embereknek. Egy elhanyagolt, koszos épület nem túl bizalomgerjesztő, ezért az épület tulajdonosainak nemcsak a belső terek tisztaságára, hanem a homlokzat tisztítására is kiemelt figyelmet kell fordítaniuk. Ha Ön is tisztában van ennek fontosságával, vegye igénybe ezzel kapcsolatos szolgáltatásunkat!

A különböző környezeti behatások miatt a homlokzatok idővel elveszítik eredeti szépségüket, pompájukat. A pára, nedvesség és a levegőben fellelhető jelentős mennyiségű por és korom különösen rossz hatással vannak a felületekre. Nemcsak az esztétikai szempontból rosszak ezek az anyagok, hanem maradandó károsodáshoz is vezethetnek a felületen, ezért fontos, hogy az épület tulajdonosai rendszeresen éljenek a homlokzattisztítás lehetőségével.

A homlokzattisztítás egyúttal befektetés is, hiszen a szolgáltatás igénybevételével nem kell az épület állapotának javíttatására jelentős összeget fordítania. A homlokzattisztításhoz vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!