Ipari takarítás - mert mi garantáljuk a szakszerűséget      

Az ipar és a technológia fejlődésével együtt fejlődött tovább a takarítási technológia is.

Az Ipari takarítás egyik fő jellemzője, hogy egyedi igények figyelembe vétele mellett csak speciális gépekkel és folyamatos szakképzésekkel lehet hatékonyan végezni.

                                                                       

Az Ipari takarítás területén az alábbi feladatok elvégzését vállaljuk:

  •       Üzemek, gyárak, Speciális üzemek  mélygarázsok, parkolók takarítása-tisztítása
  •       Üzemek gépeinek, gyártósorainak szakszerű takarítása
  •       Gépek, csarnokok külső- belső falburkolatainak speciális tisztítása
  •       Külső falburkolatok, falak tisztítása
  •       Járófelületek automatával történő alaptisztítása, speciális védőréteg kialakítása. (Pl. PVC, linóleum, ipari beton, műgyanta aljzat )
  •       Poros polírozás: (speciális port szórunk a felületre, majd  egytárcsás súrológéppel bedolgozzuk, amíg  esztétikus felületet kapunk.)

Ügyelünk a munkavédelmi szabályok betartására, a munkabalesetek megelőzésére. Munkánkat környezettudatosan, a vonatkozó környezetvédelmi előírások betartásával végezzük.

Alkalmazottainkat munkába lépésük előtt gyakorlati és munkavédelmi oktatásban részesítjük, és csak olyanokat alkalmazunk, akik megfelelő szakmai ismeretekkel rendelkeznek.

A vegyszereket, és az ipari tisztításhoz szükséges gépeket, eszközöket olyan beszállítóktól szerezzük be akik a legmodernebb technológiát garantálják és egyben szakmai segítséget is nyújtanak ezek használatához.

Cégünk vezetői, akik teljes körűen vállalják a felelősséget a minőségi munkáért, magas szakmai (OKJ-s és egyéb szakirányú) képesítéssel rendelkeznek, a dolgozók irányításán és munkájuk ellenőrzésén kívül folyamatosan tartják a kapcsolatot megrendelőinkkel, minden igényüket szem előtt tartva.

Lépjen kapcsolatba velünk:

E-mail: b.dia@cleanerscompany.hu

Tel.: +36 30/ 9 84 85 84

 

AGT Humán Szolgáltató Kft.+36 30 984 85842310Szigetszentmiklós,Présház utca 8871/25.
Facebook
Youtube
Blogger