Homlokzat tisztítás 

Vállaljuk, ipari csarnokok külső-belső falainak, homlokzatának portalanító, zsírtalanító vegyszeres takarítását. Csarnok ajtók, kapuk portalanítását, vegyszeres takarítását.  
 
       
Álvánnyal, létrával vagy emelő kosaras gépekkel dolgozva, takarítjuk ki a magas belmagasságú (10-12 méter) magas csarnokokat is. Ügyelve az elektromos hálózatok letakarására, és a munkavédelmi előírások betartásval végezzük munkánkat. 
 

A homlokzattisztítás fontosságáról röviden

Legyen szó bármilyen épületről, homlokzatának látványa meghatározza az egész létesítményről alkotott benyomását az embereknek. Egy elhanyagolt, koszos épület nem túl bizalomgerjesztő, ezért az épület tulajdonosainak nemcsak a belső terek tisztaságára, hanem a homlokzat tisztítására is kiemelt figyelmet kell fordítaniuk. Ha Ön is tisztában van ennek fontosságával, vegye igénybe ezzel kapcsolatos szolgáltatásunkat!

A különböző környezeti behatások miatt a homlokzatok idővel elveszítik eredeti szépségüket, pompájukat. A pára, nedvesség és a levegőben fellelhető jelentős mennyiségű por és korom különösen rossz hatással vannak a felületekre. Nemcsak az esztétikai szempontból rosszak ezek az anyagok, hanem maradandó károsodáshoz is vezethetnek a felületen, ezért fontos, hogy az épület tulajdonosai rendszeresen éljenek a homlokzattisztítás lehetőségével.

A homlokzattisztítás egyúttal befektetés is, hiszen a szolgáltatás igénybevételével nem kell az épület állapotának javíttatására jelentős összeget fordítania. A homlokzattisztításhoz vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

 

AGT Humán Szolgáltató Kft.+36 30 984 85842310Szigetszentmiklós,Présház utca 8871/25.
Facebook
Youtube
Blogger