Ipari csarnok takarítás

Profilunkba tartozik Ipari csarnokok, gyártó csarnokok, teljes körű takarítása. Bármely profilú csarnok szakszerű takarítását vállaljuk, legyen az 
Élelmiszer gyártással foglakozó terület, Raktár csarnok, Fém megmunkáló csarnok. 
Társaságunk rendelekezik a csarnokok takarításához szükséges tapasztalat, szakértelemmel, és megfelelő eszközállománnyal. 
 
RAKTÁR CSARNOK TAKARÍTÁSA: 
 
     
ÉLELMISZER GYÁRTÓ EGYSÉG TAKARÍTÁSA: 
  
 
SZERVÍZ CSARNOKOK TELJESKÖRŰ TAKARÍTÁSA: 
 
 

 

Ipari csarnokok takarítása profi csapattal! A makulátlan tisztaság nálunk kezdődik!

Ipari csarnokok takarítása profi csapattal! A makulátlan tisztaság nálunk kezdődik!Az ipari csarnokok számára is szükséges a rendszeres takarítás. Hogyan is lehetne egy piszkos, szennyeződésekkel borított, baktériumoktól hemzsegő helyiségben gyártást, előkészítést végezni? A tökéletes tisztaság itt is nagyon fontos a munkavédelem és a termék minősége szempontjából.

A profi takarítás gyorsan elkészül, és az eredménnyel sem lesz gond. Persze ehhez egy olyan csapat kell, ami érti a dolgát. Ipari csarnokok takarítását vállaljuk azok számára, akiknek profi munkára van szüksége. Élelmiszergyártással foglalkozó terület, raktár, fémmegmunkáló csarnok mind szerepel a referenciáink között. Forduljon hozzánk bizalommal, és vegye igénybe szolgáltatásainkat ipari csarnokok takarításával kapcsolatban!  A legmodernebb takarítóeszközök és a leghatékonyabb takarítószerek felhasználásával varázsoljuk a padlót, a gépeket, korlátokat, kincseket tisztára. Higiénikus felületeket hagyunk magunk után, amik újra alkalmassá válnak a munkára.

A honlapunkon megadott elérhetőségeink egyikén felveheti velünk a kapcsolatot, és egyeztethet időpontot ipari csarnok takarításához!

 
 
 
blogger
AGT Humán Szolgáltató Kft.+36 30 984 85842310Szigetszentmiklós,Présház utca 8871/25.
Facebook
Youtube
Blogger