Élelmiszer gyártó üzemek takarítása 

Munkáink közé tartozik, olyan élelmiszer, - és egyéb gyártó üzemek takarítása, ahol elengedhetetlen a profi, minőségi, szakszerű, LESZABÁLYOZOTT (színkódos takarítás, takarítási napló, takarítási terv) munkavégzés. Partnereinkkel közösen alakítjuk ki a munkaelvárásokat, saját szabályozásiknak megfelelően. 

 
 

Élelmiszer gyártó üzemek takarítása - higiénia felső fokon! 

Az élelmiszerekkel foglalkozó cégeknek nagyon szigorú higiéniai előírásokat kell betartaniuk. Sajnos az ilyen helyeken előszeretettel telepszenek meg a rágcsálók, illetve a rovarok, ezért fontos, hogy minden előírást betartva, és az élelmiszer biztonsági szempontoknak is megfelelve végezzük a terület takarítását. Természetesen ezt nem muszáj saját kezűleg, hiszen ma már van lehetőség a feladat kiszervezésére is. Cégünk nagy tapasztalttal rendelkezik az élelmiszer gyártó üzemek takarításában, ezért érdemes felvennie velünk a kapcsolatot, ha a szolgáltatás igénybevételén gondolkozik. 

Az élelmiszer gyártó üzemek takarítása esetén nagyon fontos, hogy a megfelelő vegyszereket alkalmazzuk, hiszen itt a hatékonyságon kívül más szempontoknak is meg kell felelni. Nem mindegy természetesen az sem, hogy az adott felület érintkezik-e közvetlenül az élelmiszerekkel, de semmiképp sem szabad olyan tisztítószereket használni, amikből az egészségre káros anyag szabadulhat fel. Az élelmiszer gyártó üzemek takarítására szigorú szabályok vonatkoznak, amik betartását a hatóságok felügyelik és egy akár véletlen, kisebb mulasztás esetén is komoly bírságot szabhatnak ki a cégre. Annak érdekében, hogy ezt elkerülje, érdemes a feladatot olyan vállalkozásra bízni, aminek ez a fő szakterülete, és nagy tapasztalattal rendelkezik. Cégünk a legmodernebb technológiákkal és korszerű eszközökkel áll az ügyfelek rendelkezésére, és munkatársaink minden esetben szakszerű, leszabályozott takarítást végeznek. Az élelmiszer gyártó üzemek takarítása során a színkódos takarítást alkalmazzuk, aminek köszönhetően nem cseréljük össze a különböző felületeken használt eszközöket, ezzel is csökkentve a csírahordozás veszélyét. A módszer további előnye, hogy így biztos, hogy a felületekre csak a megfelelő tisztítószerek kerülhetnek. Az élelmiszer gyártó üzemek takarítása során takarítási naplót vezetünk.

Amennyiben kérdése van, illetve szeretné profi csapatra bízni az élelmiszer gyártó üzem takarítását, forduljon hozzánk még ma! A részletekért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!  

élelmiszer gyártó üzemek takarítása

 

Pékségek takarítása: patyolattiszta terep a péksüteményeknek!

Ha pékséget üzemeltet, akkor elengedhetetlen az átfogó napi takarítás, hogy a sütőből frissen érkező péksütemények ínycsiklandó illatába ne keveredjen semmi oda nem való szag. Cégünk már komoly tapasztalattal rendelkezik a pékségek takarítása terén, így hozzánk ilyen igényekkel is bátran fordulhat!

A pékség takarítása azért is fontos, mert a tiszta, rendezett környezet a forgalmára is komoly hatással lehet. Egy olyan pékségbe, ami már távolról csillog-villog, sokkal több potenciális vásárló térhet be, köztük akár olyan emberek is, akik alapvetően sietnek, és csak gyorsan, munka, esetleg iskola előtt kapnának be egy kakaós csigát, vagy egy túrós táskát. Szintén sokak lehetnek, akik a tisztaságnak köszönhetően szívesen töltenek el az átlagosnál több időt a pékségben, ami aztán még több vásárlást eredményezhet, hiszen így lehetőség nyílik részletesen szétnézni a kínálatban.

Ha szeretné, hogy a napi takarítás tényleg kihagyások nélkül, a lehető legprecízebben folyjon, és fontos, hogy a partneréül választott takarító cég Budapest valamennyi szegmensében bevethető legyen, akkor válasszon minket! Érdeklődjön munkatársainknál a pékség takarításának részleteiért!

 Pékségek takarítása: patyolattiszta terep a péksüteményeknek!

Higiénia az éttermi konyhában? Gondoskodunk a tisztaságról!

Legyen szó egy kisebb, vagy nagyobb vendéglátóegységről, ahhoz, hogy mindig színvonalas ételekkel és kiszolgálással várhassa a vendégeket, a konyhai személyzetnek a saját munkájával kell foglalkoznia, emiatt pedig nem mindig jut elég idő az alapos takarításra, pedig a rendezett, tiszta körülmények elengedhetetlenek egy étterem konyhájában. Ha az Ön éttermében sincs soha megállás, azonban szeretné biztosítani a tiszta körülményeket, bízza ránk az étterem konyhájának takarítását!

Mivel tisztában vagyunk azzal, hogy a higiénia elengedhetetlen az éttermi konyhán, és a rendezett körülmények egy hatósági ellenőrzés során pozitív irányba befolyásolhatják a vendéglátóegység megítélését, magas színvonalú szolgáltatás keretein belül végezzük az étterem konyhájának takarítását. Ez azt jelenti, hogy rendkívül alapos munkát végzünk, aminek során egyetlen sarok és rés sem maradhat érintetlenül!

Az étterem konyhájának takarításáért vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Higiénia az éttermi konyhában? Gondoskodunk a tisztaságról!

 

AGT Humán Szolgáltató Kft.+36 30 984 85842310Szigetszentmiklós,Présház utca 8871/25.
Facebook
Youtube
Blogger