Élelmiszer gyártó üzemek takarítása 

Munkáink közé tartozik, olyan élelmiszer, - és egyéb gyártó üzemek takarítása, ahol elengedhetetlen a profi, minőségi, szakszerű, LESZABÁLYOZOTT (színkódos takarítás, takarítási napló, takarítási terv) munkavégzés. Partnereinkkel közösen alakítjuk ki a munkaelvárásokat, saját szabályozásiknak megfelelően. 

 
 

Élelmiszer gyártó üzemek takarítása - higiénia felső fokon! 

Az élelmiszerekkel foglalkozó cégeknek nagyon szigorú higiéniai előírásokat kell betartaniuk. Sajnos az ilyen helyeken előszeretettel telepszenek meg a rágcsálók, illetve a rovarok, ezért fontos, hogy minden előírást betartva, és az élelmiszer biztonsági szempontoknak is megfelelve végezzük a terület takarítását. Természetesen ezt nem muszáj saját kezűleg, hiszen ma már van lehetőség a feladat kiszervezésére is. Cégünk nagy tapasztalttal rendelkezik az élelmiszer gyártó üzemek takarításában, ezért érdemes felvennie velünk a kapcsolatot, ha a szolgáltatás igénybevételén gondolkozik. 

Az élelmiszer gyártó üzemek takarítása esetén nagyon fontos, hogy a megfelelő vegyszereket alkalmazzuk, hiszen itt a hatékonyságon kívül más szempontoknak is meg kell felelni. Nem mindegy természetesen az sem, hogy az adott felület érintkezik-e közvetlenül az élelmiszerekkel, de semmiképp sem szabad olyan tisztítószereket használni, amikből az egészségre káros anyag szabadulhat fel. Az élelmiszer gyártó üzemek takarítására szigorú szabályok vonatkoznak, amik betartását a hatóságok felügyelik és egy akár véletlen, kisebb mulasztás esetén is komoly bírságot szabhatnak ki a cégre. Annak érdekében, hogy ezt elkerülje, érdemes a feladatot olyan vállalkozásra bízni, aminek ez a fő szakterülete, és nagy tapasztalattal rendelkezik. Cégünk a legmodernebb technológiákkal és korszerű eszközökkel áll az ügyfelek rendelkezésére, és munkatársaink minden esetben szakszerű, leszabályozott takarítást végeznek. Az élelmiszer gyártó üzemek takarítása során a színkódos takarítást alkalmazzuk, aminek köszönhetően nem cseréljük össze a különböző felületeken használt eszközöket, ezzel is csökkentve a csírahordozás veszélyét. A módszer további előnye, hogy így biztos, hogy a felületekre csak a megfelelő tisztítószerek kerülhetnek. Az élelmiszer gyártó üzemek takarítása során takarítási naplót vezetünk.

Amennyiben kérdése van, illetve szeretné profi csapatra bízni az élelmiszer gyártó üzem takarítását, forduljon hozzánk még ma! A részletekért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!  

élelmiszer gyártó üzemek takarítása

 

 

 

AGT Humán Szolgáltató Kft.+36 30 984 85842310Szigetszentmiklós,Présház utca 8871/25.
Facebook
Youtube
Blogger