Extrém helyszínek takarítása

Vállaljuk olyan helyszínek takarítását, amik nem általános szennyeződésnek vannak kitéve. 
Rendelkezünk megfelelő védőöltözettel, speciális takarító eszközökkel, valamint megfelelő tapasztalattal, az extrém helyzetek megoldására.  

Elhagyott, extrém módon szemetes, lakások, házak takarítása. 

Gyűjtögető utáni takarítás

Elhanyagolt, felhalmozott szeméttel teli lakások takarítását is vállaljuk. A családtagok számára, így is nagyon nehéz, mert nem mindig tudnak segíteni a gyüjtögető szenvedélyű családtagjukon, hát még ha meglátják, mit kéne kipakolniuk, kitakarítaniuk. Ezek a lakások, házak, ilyen esetekben, tele vannak csótánnyal, egerekkel, a takarításhoz mindenképpen védőruházatra van szükség. 
Konténerbe pakoljuk a szemetet, felesleges bútort, esetleges veszélyes hulladékot külön kezeljük, majd fertőtlenítő nagytakarítást végzünk a lakásban. 
 

Nagyon nehéz helyzet egy család életében, ha egy családtagja elkezd mindenféle holmikat felhalmozni otthonában. Különösen az idős embereknél figyelhető ez meg. A család, ha megis tudja ezt, nem biztos, hogy az idős hozzátartózó engedi a lomtalanítást és utána a takarítást. 

Sokszor egy kívül álló cég részére egyszerűbb kiadni ezt a munkát. 

Higgyék el, nincs olyan amit még nem láttunk volna!

Gyűjtögetők utáni takarítás? – Mi az extrém eseteket is vállaljuk!

Jó pár tévéműsorban találkozhattunk az úgynevezett mániákus gyűjtögetőkkel, akik az évek során terjedelmes mennyiségű lommal képesek megtölteni otthonaikat. Sajnos ez a jelenség idehaza sem ismeretlen; nem is gondolnánk, hogy a környezetünkben hány ilyen személy él, akik háztartásaikban szinte már mozdulni sem bírnak a felhalmozódott lomok miatt. Mivel egyszer mindennek vége szakad, ez alól a gyűjtögetés sem lehet kivétel; ebben az esetben vagy a rokonok vetnek véget a szeméthalmaznak, vagy az érintett halála. Ha a környezetében Ön is ismer ilyen személyt, vagy szembesült a betegséggel és szeretne segíteni, bízza ránk a gyűjtögetők utáni takarítást!

A hosszú évek során már sok mindent láttunk és tapasztaltunk, így hozzánk bátran, bizalommal fordulhat, hiszen tudjuk, hogy ez a betegség megértést és segítséget kíván, ezért céltudatosan, ítélkezés nélkül végezzük a gyűjtögetők utáni takarítást.

Szolgáltatásunk magas színvonalat és alaposságot képvisel, a munkálatok után szinte rá sem fog ismerni az ingatlanra. Segítsen a mentális betegségben szenvedő ismerősének, vagy rokonának, döntsön a gyűjtögetők utáni takarítás mellett, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

 

  

 

AGT Humán Szolgáltató Kft.+36 30 984 85842310Szigetszentmiklós,Présház utca 8871/25.
Facebook
Youtube
Blogger