Extrém helyszínek takarítása

Vállaljuk olyan helyszínek takarítását, amik nem általános szennyeződésnek vannak kitéve. 
Rendelkezünk megfelelő védőöltözettel, speciális takarító eszközökkel, valamint megfelelő tapasztalattal, az extrém helyzetek megoldására.  

Elhagyott, extrém módon szemetes, lakások, házak takarítása. 

Ipari terület, olajos, gépzsíros felületek ipari takarítása.

    

  

Raktárak, elhagyatott épületek takarítása, madárürülék takarítása.

  

 

  

Sitt, építőipari hulladék, törmelék eltakarítása, veszélyes hulladék elszállítása.

 

       

Fakivágás, gazolás, tereptisztítás, tereprendezés.

 

          

Rendezvények, sport események, partik utáni helyszínek takarítása

   

blogger
AGT Humán Szolgáltató Kft.+36 30 984 85842310Szigetszentmiklós,Présház utca 8871/25.
Facebook
Youtube
Blogger
Google+

A homlokzattisztítás fontosságáról röviden

A homlokzattisztítás fontosságáról rövidenLegyen szó bármilyen épületről, homlokzatának látványa meghatározza az egész létesítményről alkotott benyomását az embereknek. Egy elhanyagolt, koszos épület nem túl bizalomgerjesztő, ezért az épület tulajdonosainak nemcsak a belső terek tisztaságára, hanem a homlokzat tisztítására is kiemelt figyelmet kell fordítaniuk. Ha Ön is tisztában van ennek fontosságával, vegye igénybe ezzel kapcsolatos szolgáltatásunkat!

A különböző környezeti behatások miatt a homlokzatok idővel elveszítik eredeti szépségüket, pompájukat. A pára, nedvesség és a levegőben fellelhető jelentős mennyiségű por és korom különösen rossz hatással vannak a felületekre. Nemcsak az esztétikai szempontból rosszak ezek az anyagok, hanem maradandó károsodáshoz is vezethetnek a felületen, ezért fontos, hogy az épület tulajdonosai rendszeresen éljenek a homlokzattisztítás lehetőségével.

A homlokzattisztítás egyúttal befektetés is, hiszen a szolgáltatás igénybevételével nem kell az épület állapotának javíttatására jelentős összeget fordítania. A homlokzattisztításhoz vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!