Rendelők, Egészségügyi intézmények takarítása - hogy páciensei biztos azt kapják ami nekik jár.

A kórházakban, rendelőintézetekben a hatékonyság és gyorsaság iránti fokozott igény egyre nő. 
Ehez szervesen kapcsolódik a mikrobiológiai tisztaság iránti megfelelőség. 

Ezen szolgáltatásunkat elsősorban azoknak a cégeknek ajánljuk, akik  igénylik a tökéletes mikrobiológiai tisztaságot, a higiénikus, rendezett és szép, ápolt környezetet maguk és betegeik körül.

 • INGYENES FELMÉRÉS ALAPJÁN, AJÁNLATOT ADUNK ÖNNEK A KÍVÁNT TAKARÍTÁSNAK MEGFELELŐEN.
 • MINDIG UGYANAZ A KOLLÉGANŐ MEGY ÖNÖKHÖZ TAKARÍTANI.
 • KOLLÉGÁINK LEINFORMÁLTAK, ERKÖLCSI BIZONYÍTVÁNNYAL RENDELKEZNEK.        

  

Amit kínálunk: 

Fertőtlenítő takarítás: Eljárás, amelynek alkalmazása során a betegellátásra szolgáló helyiségekben, (rendelők, betegszobák, műtők, ambulanciák, stb.) ezek padló- és falfelületein, berendezési, felszerelési tárgyain lévő kórokozó mikroorganizmusokat – a szennyeződések egyidejű eltávolítása mellet – fertőtlenítő hatású tisztítószerek oldataival, mechanikus hatással kombinálva elpusztítjuk, illetve inaktiváljuk azokat. Egészségügyi szolgáltatást nyújtó intézményekben a takarítás csak fertőtlenítő takarítás kivitelezését jelentheti! Száraz tisztítási módszer, pl: seprés a betegellátó helyiségekben (rendelő, vizsgáló, labor, váró stb.) nem alkalmazható! A szabad szemmel érzékelhető tisztaság az ún. mikrobiológiai tisztaságnak egyik alapfeltétele, de nem jelenti ez utóbbi tényét. A fertőtlenítő takarítás kizárólag OTH engedéllyel rendelkező fertőtlenítő szerek felhasználásával és megfelelő takarítási technlógia alkalmzásval érhető. Takarítási dokumentáció vezetése.

A fertőtlenítő takarítás a következőkre terjed ki: 

 1. szemét, hulladék összegyűjtése, 
 2. a szemetes edények kiürítése, 
 3. szemét gyűjtőhelyre való szállítása, (a szelektív hulladékgyűjtés szabályai szerint: fertőző, kommunális), 
 4. szemetes edények fertőtlenítő átmosása, új szemetes nylon zsákkal való ellátása, 
 5. padozat fertőtlenítő felmosása 
 6. bútorok, berendezési és felszerelési tárgyak külső felületének fertőtlenítő áttörlése, 
 7. rendelési idő után a székek, padok lemosása, fertőtlenítése, a rendelőkben és váróhelyiségekben egyaránt  
 8. radiátorok, csővezetékek (2 méterig), ablakközök fertőtlenítő áttörlése, 
 9. mosdók körüli csempefelületek, mosdók, tükrök, piperepolcok, törölközőtartók, szappanadagolók tisztítása, fertőtlenítése, o 
 10. peremek, kapaszkodók, faliszekrények, csatlakozók fertőtlenítő áttörlése a közvetlen elektromos részek kivételével, o 
 11. ajtókilincs fertőtlenítő áttörlése,
 12. Padozat fertőtlenítő áttörlése
Szolgáltatásainknál korszerű, kizárólag környezetbarát, biztonsági adatlappal rendelkező tisztítószereket használunk, melyet mi biztosítunk Önnek, és a takarítás ára tartalmazza
.     

Az orvosi rendelők takarítása kiemelt figyelmet érdemel!

orvosi rendelők takarításaAz elmúlt időszakban a fő téma mindenhol a higiénia, illetve a megfelelő fertőtlenítés. Ez még inkább igaz az orvosi rendelőkre, valamint a gyógyászati központokra, hiszen sajnos ezek a helyek, vagyis az itt megforduló emberek vannak leginkább kitéve a fertőzésveszélynek. Mára már mindenki tisztában van vele, hogy kerülni kell az arc megérintését és tartani kell egymás között a megfelelő távolságot, azonban sajnos elég egy kis figyelmetlenség, egy óvatlan mozdulat, és meg is van a baj. Ezért a fertőzésnek legjobban kitett területeken maximális higiéniát, vagyis tökéletes mikrobiológiai tisztaságot kell biztosítani. Ennek érdekében érdemes az orvosi rendelők takarítását ebben jártas szakemberekre bízni. 

Az orvosi rendelők takarítása különös alaposságot, speciális eszközöket és tisztítószereket igényel. Minden apró részletre oda kell figyelni, hiszen a koronavírus sajnos bárhol jelen lehet. Cégünk az orvosi rendelők takarítása során gondoskodik a szemetesek kiürítéséről és a hulladék megfelelő kezeléséről, az edények fertőtlenítő tisztításáról, a padozat, a bútorok és gyakorlatilag minden felület fertőtlenítéséről, a rendelőkben és a várakozó helyiségekben is. Természetesen nem feledkezünk meg a mosdók, öltözők és más kiegészítő funkciójú helyiségekről sem. Mint mindig, az orvosi rendelők takarítása során is kiemelt figyelmet fordítunk a gyakran megérintett felületekre, mint például a kilincsek, kapaszkodók, szekrények, illetve szappanadagolók tisztítására.  Munkánkhoz csakis korszerű eszközöket, hatékony, ugyanakkor környezetbarát tisztítószereket használunk, illetve kollégáinkat is megfelelő védőfelszereléssel látjuk el. Az orvosi rendelők takarításában nagy tapasztalattal rendelkezünk, figyelmünket semmi sem kerülheti el, így a dolgozók és a betegek is maximális biztonságban érezhetik magukat. 

Amennyiben szeretné ránk bízni gyógyászati központ vagy orvosi rendelő takarítását, keressen minket bizalommal részletes tájékoztatásért a megadott elérhetőségeinken! Kérje árajánlatunkat ingyenes felmérés alapján! 

 

 

Lépjen kapcsolatba velünk:

E-mail: b.dia@cleanerscompany.hu

Tel.: +36 30/ 9 84 85 84

 

Az orvosi rendelőkben és a gyógyászati központokban elengedhetetlen a higiénia!

Nincs kétség afelől, hogy a higiénia mindenhol fontos, azonban az orvosi rendelőkben és a gyógyászati központokban alapvetőnek kell lennie, ehhez pedig akár naponta többször is takarítani kell. Erre értelemszerűen a szakorvosoknak és asszisztenseiknek nincsen idejük, ezért másra kell bízni a tiszta és higiénikus körülmények megteremtését. Ha Ön ehhez megbízható és modern szolgáltatást keres, vegye fel a kapcsolatot budapesti takarító cégünkkel!

Mivel számunkra is ismert az, hogy ezeken a helyeken elengedhetetlen a tisztaság és a higiénia, az orvosi rendelők és gyógyászati központok takarítására még nagyobb figyelmet fordítunk, így Ön mindig tiszta és rendezett körülményekkel várhatja a gyógyulni vágyókat. Bizonyos időszakokban – ha szükséges – egy nap többször is biztosítjuk az orvosi rendelők és a gyógyászati központok takarítását, hiszen a baktériumokkal szemben csak folyamatos fertőtlenítéssel lehet felvenni a harcot.

Gondoljon a gyógyulni vágyókra, várja mindig tiszta környezettel őket, ehhez pedig vegye igénybe az orvosi rendelők és a gyógyászati központok takarítását! Forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!
 

AGT Humán Szolgáltató Kft.+36 30 984 85842310Szigetszentmiklós,Présház utca 8871/25.
Facebook
Youtube
Blogger