Galambürülék mentesítés

A galambokkal teli padlások, nem csak bosszúságot okoznak, de a galambok rendkivűli fertőzés források. 

A padlásokra betelepedett galambok, gyorsan szaporodnak, és mindaddig visszajárnak, míg a padláson meg nem szüntetik a bejutási lehetőségeiket. Az elhanyagolt padlásterek tele vannak galamb tetemekkel, és 10-20 cm vastagságú madárürülék lerakódással. 

A padlásterek kitakarítása után, fertőtlenítjük a már megtisztított területet. 

Galambürülék takarítás: tisztaság a padlástérben is!

A galambürülék rendkívül veszélyes, hiszen számos baktériumot, kórokozót tartalmaz, ráadásul a savassága a közvetlen környezetet is roncsolja, a kiszáradt galambürülék pedig légúti megbetegedéseket, asztmatikus rohamokat válthat ki. Ha környezetében Ön is tapasztalja, hogy jelentős mértékben megnövekedett a galambürülék mennyisége és nem szeretné veszélyeztetni saját és mások egészségét sem, azonnal cselekedjen, és kérje galambürülék takarítás szolgáltatásunkat!

A galambürülék takarítást szakembereink hatékony módszerekkel, megfelelő fertőtlenítőszerekkel végzik, ennek köszönhetően megállítható a fertőzésveszély, a baktériumok további szaporodása.

Nagyon fontos, hogy ne hanyagolja el a padlás vagy közösségi terek galambürülék mentesítését, hiszen ha egy megbetegedés és a felhalmozódott galambürülék között összefüggést mutatnak ki a szakemberek, annak kapcsán Önt is felelősségre vonhatják.

Figyeljen a környezetére, akadályozza meg a baktériumok terjedését, melynek érdekében válassza galambürülék takarítás szolgáltatásunkat!

Galambürülék takarítás: tisztaság a padlástérben is!

 

AGT Humán Szolgáltató Kft.+36 30 984 85842310Szigetszentmiklós,Présház utca 8871/25.
Facebook
Youtube
Blogger