Galambürülék mentesítés

A galambokkal teli padlások, nem csak bosszúságot okoznak, de a galambok rendkivűli fertőzés források. 

A padlásokra betelepedett galambok, gyorsan szaporodnak, és mindaddig visszajárnak, míg a padláson meg nem szüntetik a bejutási lehetőségeiket. Az elhanyagolt padlásterek tele vannak galamb tetemekkel, és 10-20 cm vastagságú madárürülék lerakódással. 

A padlásterek kitakarítása után, fertőtlenítjük a már megtisztított területet. 

Galambürülék takarítás: tisztaság a padlástérben is!

A galambürülék rendkívül veszélyes, hiszen számos baktériumot, kórokozót tartalmaz, ráadásul a savassága a közvetlen környezetet is roncsolja, a kiszáradt galambürülék pedig légúti megbetegedéseket, asztmatikus rohamokat válthat ki. Ha környezetében Ön is tapasztalja, hogy jelentős mértékben megnövekedett a galambürülék mennyisége és nem szeretné veszélyeztetni saját és mások egészségét sem, azonnal cselekedjen, és kérje galambürülék takarítás szolgáltatásunkat!

A galambürülék takarítást szakembereink hatékony módszerekkel, megfelelő fertőtlenítőszerekkel végzik, ennek köszönhetően megállítható a fertőzésveszély, a baktériumok további szaporodása.

Nagyon fontos, hogy ne hanyagolja el a padlás vagy közösségi terek galambürülék mentesítését, hiszen ha egy megbetegedés és a felhalmozódott galambürülék között összefüggést mutatnak ki a szakemberek, annak kapcsán Önt is felelősségre vonhatják.

Figyeljen a környezetére, akadályozza meg a baktériumok terjedését, melynek érdekében válassza galambürülék takarítás szolgáltatásunkat!

Galambürülék takarítás: tisztaság a padlástérben is!

A galambürülék mentesítést mindenképp bízza szakemberre!

Egy nem túl gyakran látogatott padlástérre előszeretettel költöznek be a galambok. Ellenük szinte csak azzal lehet védekezni, hogyha megakadályozzuk, hogy bejussanak, de ezt természetesen még a fészekrakás előtt kell megoldani. Hogyha későn eszmélünk, akkor a leghumánusabb megoldás, ha türelemmel kivárjuk azt a néhány hetet, amíg a fiókák kirepülnek, majd ezután vesszük elejét a helyszínen a további költéseknek. Az azonban biztos, hogy szükség lesz galambürülék mentesítésre, amit mindenképp érdemes szakemberre bízni.

A galambok köztudottan sokat piszkítanak, az ürülékük ráadásul számos betegséget is terjeszthet. Ha beköltöznek egy területre, akkor ott idővel akár több centiméter vastag is lehet a talajt beborító ürülék. Ezt nyilvánvalóan nem lehet egy kis ronggyal eltüntetni, és kiemelt figyelmet kell fordítani a galambürülék takarítás során a fertőzések elleni védelemre is. Ehhez speciális eszközökre, védőfelszerelésre és erős fertőtlenítő hatású szerekre van szükség, különben nem oldható meg biztonságosan  a galambürülék mentesítés. A takarítás során levegőbe kerülő por belélegzése is komoly problémát okozhat, ezért a feladathoz mindenképp érdemes egy tapasztalt szakember segítségét kérni. Cégünk régóta foglalkozik padlásterek és más épületek galambürülék mentesítésével, ezért kollégáink megfelelően felkészültek, és korszerű, biztonságos módszerekkel veszik fel a harcot a madarak által hagyott piszok ellen. A galambürülék mentesítést rövid határidővel vállaljuk, ráadásul kedvező áron dolgozunk, így a szolgáltatás mindenki által megfizethető. Legyen szó padlástérről, elhagyott épületről vagy a régen látogatott nyaralóról, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére a galambürülék mentesítésben

Amennyiben kérdése lenne, illetve szeretné igénybe venni a galambürülék takarítási szolgáltatásunkat, keressen minket bizalommal a részletekért! A megadott elérhetőségeink bármelyikén érdeklődhet, szívesen tájékoztatjuk a továbbiakról, és igyekszünk mielőbb elvégezni a galambürülék takarítást

galambürülék mentesítés

AGT Humán Szolgáltató Kft.+36 30 984 85842310Szigetszentmiklós,Présház utca 8871/25.
Facebook
Youtube
Blogger