Padozatok - Aljzatok takarítása

Profilunkba tartozik, padlók, járdák, beton, és egyéb felületek takarítása, manuálisan és gépi eszközökkel egyaránt. 
Parkolók aljzatának, olaj-és gumi csíkjainak eltüntetése. 
 
Csarnokok műgyantázott vagy beton felületének gépi takarítása.
 
Kültéri járólapok, járófelületek, gépi tisztítása. 
  
 

Csarnokok, parkolóházak aljzatának, padozatának takarítása profi csapattól!

ipari takarításA tisztaság és  a higiénia nem csak ott fontos, ahol az ember a mindennapjait, a privát életét tölti, de ott is nagy szerepe van, ahol a munkáját végzi, és mások számára nyújt szolgáltatásokat. Egy parkolóház esetében nemcsak a biztonság és a megfizethető árak fontosak, amivel magához vonzhatja az ügyfeleket, de a tisztaság is. Ki szeretne egy olyan parkolóházban parkolni, és egy olyan helyen hagyni az autóját, ahol a padozat ragad a kosztól? Valószínűleg nem sokan. Ugyanez igaz a csarnokokra és üzemekre is, ahol napi szinten kemény munka folyik. Ki szeretne olyan helyen dolgozni, ahol mindent beborít a por, és minden ragadós a lerakódott szennyeződésektől? Valószínűleg senki.

Az ipari takarítás ezekben az épületekben is létfontosságú. A rendszeres takarítás megszervezésével nemcsak a hely igényes kinézetét lehet fenntartani, de vele együtt az ügyfelek megbecsülését is.

Forduljon bizalommal takarító cégünkhöz, és vegye igénybe szolgáltatásainkat a padozat, illetve aljzat ipari takarításával kapcsolatban! Tevékenységünk nem csupán irodaházak takarítására, illetve magánlakások tisztán tartására korlátozódik, hanem igyekszünk szélesebb területen is jelen lenni, így az ipari takarítást sem hagytuk le a szolgáltatások listájáról. Természetesen megfelelően felkészültek vagyunk akkor is, ha ipari takarításról van szó, és rendelkezünk azokkal az eszközökkel, illetve takarítószerekkel is, amik a tökéletes munkához elengedhetetlenek. Az olajfoltokat, a beszürkült felületek koszrétegét, a sarat, a vegyszerek hagyta nyomokat is el tudjuk távolítani modern takarítógépek és erős takarítószerek használatával. Az eredmény: újra tiszta felületek és összeszedettebb megjelenés.

Ha szüksége van padozat és aljzat rendszeres tisztításához egy tapasztalt és felkészült csapatra, ne hagyja ki ajánlatunkat, és bízza ránk az ilyen jellegű ipari takarítást is! Lépjen kapcsolatba takarító cégünkkel a honlapunkon feltüntetett elérhetőségeink egyikén, és kérjen tőlünk személyre szabott árajánlatot!

 

AGT Humán Szolgáltató Kft.+36 30 984 85842310Szigetszentmiklós,Présház utca 8871/25.
Facebook
Youtube
Blogger