Az orvosi rendelők takarítása kiemelt figyelmet érdemel!

Az elmúlt időszakban a fő téma mindenhol a higiénia, illetve a megfelelő fertőtlenítés. Ez még inkább igaz az orvosi rendelőkre, valamint a gyógyászati központokra, hiszen sajnos ezek a helyek, vagyis az itt megforduló emberek vannak leginkább kitéve a fertőzésveszélynek. Mára már mindenki tisztában van vele, hogy kerülni kell az arc megérintését és tartani kell egymás között a megfelelő távolságot, azonban sajnos elég egy kis figyelmetlenség, egy óvatlan mozdulat, és meg is van a baj. Ezért a fertőzésnek legjobban kitett területeken maximális higiéniát, vagyis tökéletes mikrobiológiai tisztaságot kell biztosítani. Ennek érdekében érdemes az orvosi rendelők takarítását ebben jártas szakemberekre bízni. 

Az orvosi rendelők takarítása különös alaposságot, speciális eszközöket és tisztítószereket igényel. Minden apró részletre oda kell figyelni, hiszen a koronavírus sajnos bárhol jelen lehet. Cégünk az orvosi rendelők takarítása során gondoskodik a szemetesek kiürítéséről és a hulladék megfelelő kezeléséről, az edények fertőtlenítő tisztításáról, a padozat, a bútorok és gyakorlatilag minden felület fertőtlenítéséről, a rendelőkben és a várakozó helyiségekben is. Természetesen nem feledkezünk meg a mosdók, öltözők és más kiegészítő funkciójú helyiségekről sem. Mint mindig, az orvosi rendelők takarítása során is kiemelt figyelmet fordítunk a gyakran megérintett felületekre, mint például a kilincsek, kapaszkodók, szekrények, illetve szappanadagolók tisztítására.  Munkánkhoz csakis korszerű eszközöket, hatékony, ugyanakkor környezetbarát tisztítószereket használunk, illetve kollégáinkat is megfelelő védőfelszereléssel látjuk el. Az orvosi rendelők takarításában nagy tapasztalattal rendelkezünk, figyelmünket semmi sem kerülheti el, így a dolgozók és a betegek is maximális biztonságban érezhetik magukat. 

Amennyiben szeretné ránk bízni gyógyászati központ vagy orvosi rendelő takarítását, keressen minket bizalommal részletes tájékoztatásért a megadott elérhetőségeinken! Kérje árajánlatunkat ingyenes felmérés alapján!