Irodatakarítás profi fertőtlenítéssel

Az utóbbi időszakban a koronavírus terjedésének lassítása érdekében nagyon sok cég átállt a home office-ra, vagyis az otthoni munkavégzésre. Lassanként azonban újra biztonságos lesz bejárni dolgozni az irodákba, azonban természetes, hogy ez igényel némi felkészülést. Először is nagyon fontos, hogy az alkalmazottaknak megteremtsük a megfelelő körülményeket, ahol higiénikusan végezhetik a munkájukat, anélkül, hogy egy kicsit is tartaniuk kellene a vírustól vagy bármilyen más fertőzéstől. Ennek érdekében érdemes még az otthoni munkavégzés időszaka alatt beiktatni egy profi irodatakarítást

Az elmúlt hetek a koronavírus miatt gyakran a higiéniáról, a kézmosás szükségességéről, illetve a fertőtlenítő takarításról szóltak. Mindenki igyekezett maximális tisztaságot tartani otthonában, azonban nagyon fontos, hogy felkészüljünk arra, hogy rövidesen több ezer ember fog visszatérni dolgozni az irodaépületekbe. Ahhoz, hogy ez biztonságos legyen, alapos nagytakarításra van szükség. Cégünk fő tevékenysége az irodatakarítás, azonban ezúttal kiemelt figyelmet fordítunk a fertőtlenítő takarításra is. Munkatársaink ezen a téren nagy tapasztalattal rendelkeznek, semmi sem kerülheti el a figyelmüket. Minden felületet, eszközt, berendezést megtisztítanak, fertőtlenítenek, beleértve a kiegészítő helyiségeket is, mint a konyhák, illetve a mosdók. Ebben az időszakban sajnos nem elég egyszerűen felporszívózni, illetve letörölni a port, ennél sokkal komolyabb, átfogó fertőtlenítő takarításra van szükség a megfelelő eszközökkel és vegyszerekkel és mindezt természetesen védőöltözetben kell végezni. Fontos, hogy ne maradjon ki egyetlen terület sem, ám kollégáink alaposságának köszönhetően ettől nem kell tartani. A mindenre kiterjedő irodatakarításon túl érdemes az alkalmazottakat is felkészíteni, felhívni a figyelmüket a kézmosás fontosságára és a szükséges távolság betartására. 

Ha szeretné igénybe venni a profi irodatakarítástforduljon hozzánk bizalommal a részletekért! Válassza tapasztalt csapatunkat az iroda fertőtlenítő takarításához, biztosítson kollégáinak higiénikus környezetet egyszerűen!