Tavaszi nagytakarítás az irodában? Bízza ránk!

A tavaszi nagytakarítás nem az a tevékenység, amit mindenki vár, sőt, a többség legszívesebben nem is gondolna rá. Pedig fontos, hiszen a tél folyamán kevesebb az energia arra, hogy mindent tisztára varázsoljunk, és persze vannak olyan feladatok is, amik elvégzése ilyenkor lehetetlen, de legalábbis nagyon körülményes; ilyen például az ablakok tisztítása. Ezek a feladatok nem csak az otthonokban, de a munkahelyeken is elvégzendőek, méghozzá sokkal nagyobb léptékben. Ha szeretné, hogy minden tökéletesen tiszta legyen, bízza ránk az irodaház takarítását!

Az általános, mindennapi takarítás a portalanítást, porszívózást, felmosást, valamint a mellékhelyiségek takarítását foglalja magába, amit kiegészít az esetleges konyha rendbetétele, a szemetesek ürítése, illetve a töltőanyagok (folyékony szappan, papírtörlő, WC-papír) újratöltése. Az irodatakarítás átlagos esetekben csupán ennyi, amit napi rendszerességgel végzünk, ám egy nagytakarítás ennél lényegesen összetettebb munka.

Természetesen a teljes körű nagytakarítás is tartalmazza a fentieket, azonban ezen túlmutató szolgáltatásokat is nyújtunk annak érdekében, hogy minden a lehető legtisztább lehessen. Az ablakok tisztítása ilyenkor alapvető feladattá válik, emellett a járólapok, szőnyegek és kárpitok gépi tisztítása, a függönyök és egyéb textilek mosása, sőt, a teljes atkamentesítés is igényelhető. Az irodaház takarítása a tavaszi időszakban csakis így lehet tökéletes, a tisztaság pedig makulátlan!

Bármilyen feladat is merül fel az irodatakarítással kapcsolatban, cégünk az Ön rendelkezésére áll! Keressen bennünket bizalommal, ha olyan szolgáltatást szeretne igénybe venni, ami minden szempontból megfelel az elképzeléseinek! Kollégáinkkal azon leszünk, hogy az irodaház takarítása után Ön olyan helyiségekbe léphessen be, ami szinte újnak látszik, és öröm benne a munka.

Amennyiben kérdése lenne az irodaház takarításával kapcsolatban, vagy szeretné megrendelni szolgáltatásainkat, hívjon bennünket megadott elérhetőségeink egyikén!