Tippek, ötletek: hogyan legyen hatékony a téli irodatakarítás?

Legyen szó egy nagyobb vállalkozás telephelyéről vagy egy kis lakásirodáról, az irodatakarítás rendkívül idő- és energiaigényes tud lenni, különösen a téli időszakban. Télen nagy mennyiségű hólevet, sarat hordanak be a dolgozók és az ügyfelek egyaránt a helyiségekbe, így mire az ember a végére ér az irodatakarításnak, máris kezdheti elölről a munkát. Egy-egy csapadékosabb napon akár egy óra alatt bekoszolódnak a mosdók, munkaterületek padlófelületei. Egyesek feladnák a harcot, azonban az elhanyagolt, sáros környezet nem igazán fest túl jó képet a vállalkozásról. Ha Ön szeretné leegyszerűsíteni az irodatakarítást a téli időszakban, adunk pár tippet ehhez, így nem kell majd állandóan a padlófelület és a környezet takarításával foglalkoznia.

Sokkal kevesebbet fog bosszankodni az irodatakarításkor, ha a cég telephelyének bejáratához lábtörlőt helyez el. Itt a dolgozók és az ügyfelek könnyedén meg tudják tisztítani lábbelijüket a sártól, hólétől, ennek köszönhetően pedig jóval kevesebb szennyeződést fognak behordani az irodába. Rengetegféle lábtörlő közül válogathat: érdemes a masszívabb, strapabíróbb darabokat választani, mert ezek a lábtörlők több szezonon keresztül is ki tudják szolgálni vállalkozása telephelyét.

A hólé felitatásához számos intézményben alkalmaznak szőnyegeket. Nem érdemes ehhez textíliákat használni, különösen a nagyobb forgalmú irodaházakban, mert rövid időn belül rendkívül visszataszító látványt nyújtanak a sár, nedvesség miatt, arról nem beszélve, hogy ezek a rongyok igencsak csúszásveszélyesek is.

Nem csupán a padlófelületek állapota okoz bosszúságot, hanem a jelentős mennyiségű porképződés is, ami a fűtés miatt jelenik meg ennyire intenzíven. Ha az ember naponta pár percet eltölt a tárgyak törölgetésével, és rendszeresen foglalkozik az irodatakarítással, nem bosszankodhat a jelentős mennyiségű por miatt.

Ha segítségre lenne szüksége az irodatakarításhoz, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken! Az irodatakarításkor precíz munkát végzünk, rövid időn belül, így a téli időszakban is élvezheti a telephely tisztaságát